Misschien is het tijd voor een nieuwe website...

Vaak kijkt men eerst naar uw website.

Het is 2015. Voor diverse relaties zijn wij momenteel bestaande websites aan het vernieuwen. Sommige sites zijn zelfs niet eens zo oud, maar zijn desondanks dringend aan vervanging toe.

Dat heeft alles te maken met de technologische ontwikkelingen op het internet gedurende de afgelopen jaren.

 

Laptops, smartphones en tablets zijn inmiddels niet meer weg te denken. Uw website moet zich dus aan kunnen passen aan vele beeldschermformaten. Maar er zijn meer zaken die belangrijk zijn.
Juist de hoeveelheid keuzemogelijkheden maakt het lastig om de

beste en meest economische beslissing te nemen wanneer het gaat

om een nieuwe website.

 

Niet zelden zien we dat van gecompliceerde CMS oplossingen in de praktijk weinig gebruik gemaakt wordt. Jammer van de investering en negatief voor de actualiteit van uw  website. Het is dus belangrijk om de juiste keuzes te maken om een website optimaal én duurzaam te laten functioneren.

 

Natuurlijk weet u als geen ander waar de ideale website aan moet beantwoorden. Wij gaan graag met u in gesprek wat er mogelijk is en welke middelen daarvoor noodzakelijk zijn.

 

Daarbij kunt u denken aan:

Website-advies, -design, -content (zoals tekstvervaardiging, film- en/of fotografie), -bouw (in- of excl. CMS systemen of periodiek onderhoud), hosting, statistiek, SEO en social media.

 

Recente website-projecten >>